روشتهیه
ماهی را پاک کرده و فلسهای آن را بگیرید و کاملاً شسته و نمک بزنید. کمی روغن در ماهیتابه ریخته و زردچوبه بزنید و پیازداغ، گردو و زرشک را با زردچوبه مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. ماهی را دوباره شسته و خشک کنید و کمی نمک و فلفل بپاشید. از مایه زرشک و گردو داخل شکم ماهی بریزید و مراقب باشید بیرون نریزد. آب برنج را در قابلمه جوش بیاورید، سپس برنج را همراه نمک بریزید و در 5 دقیقه پایانی پخت برنج رشته پلویی را اضافه کنید و سبزی را هم افزوده و برنج را در آبکش بریزید. کف قابلمه یا ماهیتابه گود کمی روغن ریخته و ماهیها را به شکل منظم کف ماهیتابه بگذارید و روی آن برنج ریخته و کمی فشار دهید و برنج را دم کنید. بعد از بخاردادن برنج کمی روغن حیوانی داغ کرده و روی آن بریزید و برنج را دم کنید (به مدت طولانی و با حرارت کم). بعد از دمکشیدن برنج را در ظرف مناسب برگردانده و با برنج زعفرانی تزیین کنید و سرو نمایید.