Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

رشته‌پلو با سبزی و ماهی

رشته‌پلو با سبزی و ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماهی حلوا (کوچک)................ 2 عدد

پیازداغ............. 2 قاشق سوپ‌خوری

گردوی نیم‌کوب................ 50 گرم

زرشک................ 2 قاشق سوپ‌خوری

برنج ............4 پیمانه

رشته پلویی.............. 150 تا 200 گرم

سبزی پلوی خرد شده................. 500 گرم

روغن مایع، روغن حیوانی و زعفران ...............به مقدار لازم

زردچوبه، نمک و فلفل.................. به مقدار لازم

روش‌تهیه

ماهی را پاک کرده و فلس‌های آن را بگیرید و کاملاً شسته و نمک بزنید. کمی روغن در ماهی‌تابه ریخته و زردچوبه بزنید و پیازداغ، گردو و زرشک را با زردچوبه مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. ماهی را دوباره شسته و خشک کنید و کمی نمک و فلفل بپاشید. از مایه زرشک و گردو داخل شکم ماهی بریزید و مراقب باشید بیرون نریزد. آب برنج را در قابلمه جوش بیاورید، سپس برنج را همراه نمک بریزید و در 5 دقیقه پایانی پخت برنج رشته پلویی را اضافه کنید و سبزی را هم افزوده و برنج را در آب‌کش بریزید. کف قابلمه یا ماهی‌تابه گود کمی روغن ریخته و ماهی‌ها را به شکل منظم کف ماهی‌تابه بگذارید و روی آن برنج ریخته و کمی فشار دهید و برنج را دم کنید. بعد از بخاردادن برنج کمی روغن حیوانی داغ کرده و روی آن بریزید و برنج را دم کنید (به مدت طولانی و با حرارت کم). بعد از دم‌کشیدن برنج را در ظرف مناسب برگردانده و با برنج زعفرانی تزیین کنید و سرو نمایید.

برچسب ها: سبزی پلو با ماهیرشته‌پلوطرز تهیه رشته‌پلوماهی حلوا تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است