Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

مقلوبه

مقلوبه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده ۳ عدد

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده  ۳عدد

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد

روغن  به میزان لازم

گوشت راسته یا خورشی خرد کرده ۲۰۰ گرم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز  ۱ عدد

نمک به میزان لازم

برنج آبکش شده  ۳ پیمانه

دارچین ‌ به میزان لازم

بهارات  به میزان لازم

آشپزباشی - طاهره خطیبی

ابتدا بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را جداگانه سرخ کنید.

آن‌گاه گوشت را در ظرف مناسبی به همراه زردچوبه، پیاز و نمک بپزید.

حالا برنج خیسانده را بپزید، آبکش کنید‌‌ و کنار بگذارید.

سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و به ترتیب برنج، گوشت، سیب‌زمینی، پیاز، گوجه‌فرنگی و بادمجان قرار دهید و روی آن‌ها دارچین و بهارات بپاشید.

به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود.

اینک مقلوبه را یک و نیم ساعت با حرارت ملایم دم کنید.

برچسب ها: بادمجانپلوآشپزباشیبرنجشور و شیرینمقلوبه تعداد بازديد: 953 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است