آشپزباشی - طاهره خطیبی
ابتدا بادمجانها، سیبزمینی و گوجهفرنگی را جداگانه سرخ کنید.
آنگاه گوشت را در ظرف مناسبی به همراه زردچوبه، پیاز و نمک بپزید.
حالا برنج خیسانده را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و به ترتیب برنج، گوشت، سیبزمینی، پیاز، گوجهفرنگی و بادمجان قرار دهید و روی آنها دارچین و بهارات بپاشید.
به همین ترتیب ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شود.
اینک مقلوبه را یک و نیم ساعت با حرارت ملایم دم کنید.