Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

سـيب پــلو

سـيب پــلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر :

 ران مرغ  ٢ عدد

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

پياز  ١عدد

روغن مايع  یک‌دوم  پيمانه

سيب زمينى مکعبی خرد کرده  ١عدد متوسط

برنج  ١ پيمانه

كره ٥٠ گرم

شويد تازه و پاك كرده  ٥٠ گرم

پودر زيره سبز ١ قاشق چايخورى

كشمش پلويى ٢ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

تکه‌های مرغ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کرده و همراه با پياز بپزيد.

سپس آن را سرخ کنید. سيب‌زمینی‌ها را نیز سرخ كرده و كنار بگذاريد.

حالا برنج را بخیسانید و آبکش کنید و با شويد، سيب زمينی و زيره مخلوط نمائید.

اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و آن را دم کنید.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید، کشمش و ران‌های مرغ را در کنارش قرار دهید و پلو را سرو نمائید.

برچسب ها: غذای سنتیآشپزباشیسیب پلوسرمه جلیلیسیب پلو کرمانشاهطرز تهیه سیب پلومواد لازم برای تهیه سیب پلوانواع چلو و پلو تعداد بازديد: 1442 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است