تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه پلو قورمه سبزی:
گوشت خردكرده را همراه با پیازداغ تفت دهید و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
آنگاه لوبیا قرمز و به میزان كافی آب اضافه كنید و صبر كنید تا گوشت و لوبیا بپزد.
سپس سبزی قورمهی سرخكرده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و بگذارید خوش كاملاً جا بیفتد.
حالا در قابلمهی مناسبی 20 گرم از كره را آب كنید و قورمهسبزی و برنج آبكشیده را لابهلای هم در قابلمه بریزید.
باقیماندهی كره را روی پلو بدهید و آن را 30 دقیقه دم كنید.
اكنون پلو قورمهسبزی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و یا برای نذری دادن از آن استفاده كنید.
یادآوری: برنج را همراه آب و نمك بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.