تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
طرز تهیه پله پلو:
پَله و برنج را جداگانه در دو كاسهی مناسب بریزید، آنها را بشوئید و 2 ساعت بخیسانید. آنگاه آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
برنج را بیفزائید و بگذارید نیمپز شود. حالا پَله، نمك، فلفل، زردچوبه و روغن را اضافه كنید و بگذارید بپزد و آبش كاملاً كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه، دم كنید.
اكنون سیبزمینی و پیاز را جداگانه سرخ كنید، پَله پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با سیبزمینی، پیاز و ماهیچه بیارائید.
یادآوری 1: برای پختن ماهیچه، آن را همراه با آب، زردچوبه و پیاز در قابلمه بریزید و روی اجاق بپزید. در اواخر پخت، نمك به آن بزنید و بگذارید آب ماهیچه كشیده شود و به یك پیمانه برسد.
یادآوری 2: پَله همان بلغور گندم است.