تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه آلبالو پلو:
برنج را در آب و نمک بخیسانید و در قابلمه دارای آب جوش، روی حرارت ملایم بپزید. همینکه برنج قدری نرم شد، آن را در آبکش بریزید. آنگاه آلبالو و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و پس از 5 دقیقه، آن را از روی اجاق بردارید.
سپس در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و برنج آبکشیده و آلبالو را لابهلای هم در قابلمه بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در حدود یک دوم پیمانه از آب آلبالو را همراه با کره آبکرده، روی آلبالوپلو بدهید.
اکنون آن را به مدت 30 دقیقه دم کنید. در این میان، گوشت چرخکرده، پیاز، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آنگاه از این مخلوط، کوفته قلقلی بسازید و در روغن تفت دهید و سرخ کنید. اینک آلبالو پلو و کوفته قلقلیها را لابهلای هم در دیس مناسبی بکشید و با پلوی زعفرانی و خلال پسته بیارائید.