آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آنگاه قدري روغن در قابلمه ريخته، برنج را در آن بريزيد و به مدت 30 دقيقه دم بگذارد. حالا در تابة مناسبي قدري كره بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس فلفل دلمهاي و فيلة مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. اينك نخود، هويج، ذرت، شويد، نمك و زعفران را اضافه كنيد و دو دقيقة ديگر مواد را تفت دهيد. حالا مواد فراهم كرده را با برنج دم كشيده مخلوط كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.