روشتهیه
برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم شسته و همراه مقداری نمک خیس کنید. برنج را در قابلمهای که گنجایش برنج و رشته را داشته باشد بجوشانید. 5 دقیقهی آخر، رشته را نیز به برنج در حال جوش اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه که رشتهها کمی نرم شدند، آبکش کنید. سپس یک لیوان آب گرم را همراه با 4 قاشق روغن مایع روی برنج داخل آبکش بریزید. یک تا 2 قاشق روغن ته قابلمه ریخته، به دلخواه سیبزمینی یا نان برای تهدیگ بگذارید. سپس برنج و رشتهی آبکششده را با کفگیر در قابلمه ریخته و دم کنید. برای تهیهی کوفتهریزه گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و کمی ادویه پلویی مخلوط کرده، با یک قاشق روغن مایع و یکدوم لیوان آب با حرارت کم بپزید و بعد سرخ کنید. رشتهپلو را در ظرف مورد نظر کشیده و با کشمش، خرمای سرخ شده، پیازداغ و کوفتهریزه سرو کنید. میتوانید از برنج زعفرانی نیز برای تزیین این پلو استفاده کنید.