تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
طرز تهیه پلوی کدو حلوایی:
برنج را با نمك بخیسانید و در آب جوش بریزید تا مغز برنج قدری نرم شود. بعد آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید.
آنگاه پوست كدو را بگیرید و مكعبی خرد كنید. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. كدو را بیفزائید و تفت دهید.
حالا زعفران، پیازداغ نمك، فلفل و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون در قابلمهی مناسبی، دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.
برنج آبكشیده و مخلوط فراهم كرده را لابهلای هم در قابلمه بریزید و آن را 30 دقیقه، دم كنید.
در این میان كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخممرغها را بیفزائید و نیمرو كنید.
اینك پلوی كدو حلوائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید، تخممرغها را در دیس دیگری بگذارید و با پیازداغ (اضافی) و انار دون بیارائید.
یادآوری: در شهرهای شمالی كشور، این پلو را همراه با نیمرو، پیازداغ فراوان و اناردون میل میكنند.