آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه مرصع پلو:
برنج را ابتدا آبكش و سپس دم كنید. در اواخر دم كشیدن، كره یا روغن را اضافه نمائید حالا زرشك را پس از تمیز كردن در ظرف مناسبی بریزید و با دو قاشق سوپخوری روغن، به مدت 1 دقیقه روی حرارت تفت دهید.
بعد زعفران را بیفزائید، از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. آنگاه خلال پسته را بشوئید و خلال بادام را با مقداری زعفران آغشته سازید.
سپس خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال و نارنج را به زرشك بیفزائید.
هنگام كشیدن مرصع پلو، قدری از مخلوط زرشك را با برنج تركیب كنید، در دیس بكشید و رویش را با بقیه مواد تزئین نمائید یا برنج را در دیس بكشید و رویش را با هر كدام از مواد، مطابق شكل تزئین نمائید.