Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

برنج زیتونی

برنج زیتونی

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

برنج آبکش شده...........................2 پیمانه

گوجه‌فرنگی بزرگ......................2 عدد، نگینی خرد شده  

روغن مایع.....................5 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای زرد........................یک‌دوم عدد

پیاز داغ..........................1 قاشق سوپخوری

سینه‌ی مرغ......................200 گرم، حبه‌ای

نمک و فلفل.....................به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی..................1 قاشق سوپخوری

زیتون هسته گرفته شده.......................یک‌دوم پیمانه

مرزه خرد شده....................1 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی آب گوجه‌فرنگی‌ها کشیده شود.

فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به گوجه‌ها اضافه کنید و پیاز داغ را نیز اضافه نمایید. سینه‌ی مرغ را هم اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. در آخر سس گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و هم بزنید تا مواد کاملاً تفت بخورد. در این هنگام زیتون بدون هسته را هم اضافه کنید. مواد آماده شده را لابه‌لای برنج بریزید و برنج را دم کنید. بعد از اینکه برنج دم کشید، در ظرف بریزید و بر روی برنج، مرزه خرد شده بپاشید.

برچسب ها: انواع پلوغذای سنتیطرز تهیهبرنج زیتونیطرز تهیه برنج زیتونی تعداد بازديد: 385 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است