تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
طرز تهیه انار پلو:
سینههای مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمك و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش كنید. آنگاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمك، بریزید و همینكه برنج نرم شد، آن را صاف كنید. سپس پیازداغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندكی نمك به آن بیفزائید و تفت دهید.
اینك در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم كرده انار را لابهلای هم، در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 45دقیقه، دم كنید. اكنون مخلوط روغن و زعفران را روی انارپلو بدهید و 5 دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید.
حالا انارپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با انار و خلال پسته، بیارائید.