Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

قیمه نثار

قیمه نثار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج........................1 کیلوگرم

پیاز......................نیم کیلوگرم

روغن.................به مقدار لازم

گوشت.................750 گرم

زردچوبه .............. به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی............... 2 قاشق سوپخوری

محلول زعفران.....................به مقدار لازم

گلاب................... 1 قاشق سوپخوری

نمک................... به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تزئین:

زرشک....................200 گرم

شکر.................1 قاشق سوپخوری

کره..................... 50 گرم

خلال پسته..................... 100 گرم

خلال بادام...................... 100 گرم

روش‌تهیه

برنج را خیس کرده و بعد از 3 ساعت آبکش کرده و دم کنید.

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلائی شود. گوشت را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و با پیاز مخلوط کنید، بعد از کمی تفت دادن، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. دو قاشق سوپخوری محلول زعفران، یک قاشق گلاب و مقداری نمک نیز اضافه کرده و همراه با یک لیتر آب روی  شعله‌ی ملایم بپزید.

زرشک را به همراه یک قاشق شکر و 50 گرم کره تفت دهید، سپس خلال پسته و بادام را به آن اضافه کرده و به اندازه‌ای که بوی خامی خلال‌ها از بین برود، تفت دهید. بعد از آماده شدن مواد، نیمی از برنج را در دیس کشیده و مواد خورشت را بریزید. مجدداً روی آن برنج ریخته و روی غذا را با زرشک و خلال‌های از پیش آماده شده تزئین کنید.

برچسب ها: غذای سنتیقیمه نثارطرز تهیه قیمه نثار تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است