Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

سیب پلو و باقلای زرد | طرز تهیه سیب پلو

سیب پلو و باقلای زرد | طرز تهیه سیب پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت سیب پلو و باقلای زرد:

پیاز خردكرده 2 عدد

 

روغن مایع به میزان لازم

 

باقلای زرد 1/5 پیمانه

 

سیب‌زمینی (استامبولی) خردكرده  3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

برنج خیسانده 3 پیمانه

 

زعفران حل‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

كره 25 گرم

 

شوید خشك 3 قاشق سوپخوری

آشپرباشی

 

ابتدا پیاز را با مقدار كمی روغن تفت دهید. سپس باقلا را بپزید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی سیب‌زمینی، پیاز، نمك، فلفل زردچوبه، برنج و باقلا را با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، خوب مخلوط كنید و صبركنید تا پلو دم بكشد، در نهایت زعفران و كره را اضافه نمائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید از شوید خشك لابه‌لای‌ پلو استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با باقلاآشپزباشیسیب پلو و باقلای زردسیب پلوآموزش سیب پلوباقلا زرد تعداد بازديد: 1616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است