روشتهیه
پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس برنج شسته شده را اضافه كرده، تفت دهيد. زردچوبه، نمك، فلفل را افزوده هم بزنيد. سپس محلول زعفران و استاك مرغ را اضافه و با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا برنج باز و مايع آن تبخير شود. سپس دم كنيد و روي حرارت كم قرار دهيد تا بپزد. پس از آماده شدن با كباب سفيد مرغ با آناناس سرو نماييد. در صورت دلخواه ميتوانيد هنگام سرو ذرت پخته به پلوي فوق اضافه و مخلوط نموده سپس سرو نماييد. زردچوبه و زعفران تا حدي اضافه نماييد تا پلوي خوشرنگي داشته باشيد.