Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

پلو پيازچه با روغن زيتون

پلو پيازچه با روغن زيتون

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

برنج مرغوب...............يك و يك‌دوم پيمانه

روغن زيتون.................يك چهارم پيمانه

پيازچه خرد شده با ساقه سبز...................يك‌دوم پيمانه

زردچوبه، نمك، فلفل....................به مقدار لازم

محلول زعفران....................به مقدار لازم

استاك مرغ (آب مرغ).....................دو و يك‌دوم پيمانه   

روش‌تهیه

پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس برنج شسته شده را اضافه كرده، تفت دهيد. زردچوبه، نمك، فلفل را افزوده هم بزنيد. سپس محلول زعفران و استاك مرغ را اضافه و با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا برنج باز و مايع آن تبخير شود. سپس دم كنيد و روي حرارت كم قرار دهيد تا بپزد. پس از آماده شدن با كباب سفيد مرغ با آناناس سرو نماييد. در صورت دلخواه مي‌توانيد هنگام سرو ذرت پخته به پلوي فوق اضافه و مخلوط نموده سپس سرو نماييد. زردچوبه و زعفران تا حدي اضافه نماييد تا پلوي خوشرنگي داشته باشيد.

برچسب ها: پلوانواع پلوغذای گیاهیسبزیجاتروغن زيتونپلو پيازچه با روغن زيتونطرز تهیه پلو پیازچه تعداد بازديد: 443 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است