آشپزباشی- علیرضا خانی
طرز تهیه پلو با لیمو ترش و ادویه:
30 گرم از كره را در قابلمه مناسبی بریزید و آن را روی حرارت، ذوب كنید. بعد زیره، تخم گشنیز، زردچوبه، تخم خردل و هل را به مدت 20 ثانیه در كره تفت دهید. آنگاه برنج را بیفزائید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا برنج با ادویهها معطر شود. سپس آب گرم و نمك را به مواد اضافه كنید و حرارت را زیاد كنید تا آب بجوشد.
بعد حرارت را كم كنید و درِ قابلمه را بگذارید تا برنج كاملاً بپزد. اكنون باقیمانده كره، آب لیموترش و جعفری را به پلو بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و به مصرف برسانید.