آشپزباشی
طرز تهیه پلوی خرمشهری:
به منظور پخت پلو و قارچ كره را در ظرف مناسبی آب كنید و پیاز را تا جائی كه طلائی رنگ شود، در آن سرخ نمائید. آنگاه برنج را بیفزائید و همانطور كه مرتب آن را هم میزنید، به مدت 5 دقیقه بپزید.
حالا آب گوشت را نیز در آن بریزید و بگذارید بجوشد تا آبش كشیده شود. در این مرحله، قارچ، ریحان، نمك و فلفل را همراه با یك ملاقه از آب مرغ، برای طعمدار كردن غذا در ظرف بریزید و تا جائی كه نزدیك جوش آمدن باشد و آب آن كاملا جذب شود، ظرف را حرارت دهید.
سپس به تدریج بقیه آب مرغ را اضافه كنید و تا وقتی كه آبش كاملاً جذب شود، با همان حرارت، ظرف را روی اجاق نگه دارید. اكنون پلو قارچ، آماده مصرف میباشد.