آشپزباشی - فرخناز حاتمی
عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید.
آنگاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.
سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید.
حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید.
بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
اینک رب گوجهفرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید.
کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.