Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

کوشاری پلوی مصری

کوشاری پلوی مصری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

عدس 40 گرم

نخود 60 گرم

برنج 2 پیمانه

پاستای شکل‌دار یک‌دوم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

روغن به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

رب گوجه 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو از نصف لیمو

پودر چیلی یک‌دوم قاشق چایخوری

بهارات(ادویه) 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

فلفل  سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید.

آن‌گاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.

سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید.

حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید.

بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

اینک رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید.

کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینآموزش پخت پلوکوشاری پلوی مصریکوشاری پلویغذای مصریآشپزی مصری تعداد بازديد: 2309 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است