Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

كوكوی لوبیاسبز | طرز تهیه کوکو

كوكوی لوبیاسبز | طرز تهیه کوکو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز:

لوبیاسبز خردكرده 1 كیلوگرم

 

هویج رنده‌كرده 2-3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم مرغ 4-5 عدد

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی

 طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز:

ابتدا در ظرف مناسب گودی، لوبیاسبز، هویج، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه درون ظرف بشكنید و مایه را خوب با هم مخلوط سازید.

سپس تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن بریزید.

همین كه روغن داغ شد، مایه را در آن بریزید و سطح آن را صاف نمائید.

حالا درِ تابه را بگذارید و صبر كنید تا یك طرف كوكو بپزد و برشته شود.

آن‌گاه كوكو را برگردانید و صبر كنید تا طرف دیگرش نیز برشته شود.

اینك آن را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکو و کتلتدستور تهیه کوکوآموزش کوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیكوكوی لوبیاسبزمواد لازم كوكوی لوبیاسبزروش تهیه كوكوی لوبیاسبز تعداد بازديد: 1897 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است