روشتهیه
سيبزميني را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگيريد. هويج را نیز رنده کرده و همراه با پياز، سيبزميني، گوشت، آرد نخودچي، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم گشنيز مخلوط كنيد. تخممرغ را نيز اضافه کرده و كاملاً ورز دهيد. اگر مايه سفت بود، كمي آب ولرم نيز به آن اضافه كنيد. روغن را داغ کرده و شاميها را در آن سرخ كنيد. در صورت تمایل ميتوانيد شاميها را در يك تابه بگذاريد و روي آن گوجهفرنگي رنده شده و يا رب گوجهفرنگي مخلوط با آب بريزيد و به مدت 5 تا 10 دقيقه حرارت دهيد تا شاميها نرم شود.