Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

كوكوی زرشك و تره

كوكوی زرشك و تره

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه کوکوی زرشک و تره:

تره یك كیلوگرم

 

زرشك یك‌دوم پیمانه

 

گردوی پودركرده 3-4 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم مرغ 4-5 عدد

 

روغن به میزان لازم

آشپزباشی

 

سبزی را پس از پاك كردن و شستن، خرد كنید و در ظرف گودی بریزید.

زرشك، گردوی پودركرده، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

تخم‌مرغ‌ها را درون مایه بشكنید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی كوكو، مخلوط شود.

اكنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق قرار دهید و روغن در آن بریزید. صبر كنید تا روغن خوب داغ شود.

سپس مایه را درون تابه بریزید، سطح آن را صاف كنید و درِ تابه را بگذارید تا كوكو برشته شود.

بعد كوكو را برگردانید تا سمت دیگرش نیز برشته شود.

اینك كوكو را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

یادآوری: در صورت تمایل، از كمی پودر گل‌محمدی، برای خوش‌طعم كردن كوكو استفاده شود.

 

برچسب ها: انواع کوکوکوکو و کتلتدستور تهیه کوکوآموزش کوکوآشپزباشیكوكوی زرشككوكوی تره تعداد بازديد: 1592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است