آشپزباشی
سبزی را پس از پاك كردن و شستن، خرد كنید و در ظرف گودی بریزید.
زرشك، گردوی پودركرده، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.
تخممرغها را درون مایه بشكنید و خوب هم بزنید تا مایهی كوكو، مخلوط شود.
اكنون تابهی مناسبی روی اجاق قرار دهید و روغن در آن بریزید. صبر كنید تا روغن خوب داغ شود.
سپس مایه را درون تابه بریزید، سطح آن را صاف كنید و درِ تابه را بگذارید تا كوكو برشته شود.
بعد كوكو را برگردانید تا سمت دیگرش نیز برشته شود.
اینك كوكو را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.
یادآوری: در صورت تمایل، از كمی پودر گلمحمدی، برای خوشطعم كردن كوكو استفاده شود.