Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

کتلت کینوا

کتلت کینوا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

کینوا قرمز یا سفید 1پیمانه (200گرم)

آب 250 میلی لیتر

سیب زمینی پخته و رنده کرده 2 عدد متوسط

تخم‌مرغ 3 عدد  

اسفناج خرد کرده 150 گرم

پنیر فتا 150 گرم

سبزی معطر: ریحان  و جعفری خرد کرده از هر کدام 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده 1 حبه

نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر پاپریکا و جوز هندی به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

 

آشپزباشی - نجمه درویش

کینوا را به مدت یک ساعت خیس کنید آن‌گاه در قابلمه مناسبی به همراه آب روی حرارت قرار دهید.

پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا کینوا بپزد و آب آن کامل کشیده شود، حدوده 15- 20 دقیقه زمان پخت کافی است.

سپس حرارت را خاموش کنید تا کینوا سرد شود.

حالا در ظرف مناسبی سیب زمینی، تخم مرغ‌ها، کینوا، اسفناج، پنیرفتا، سبزیجات معطر، سیر و ادویه‌ را بریزید و حدود 5 دقیقه ورز دهید.

اینک مواد کتلت را بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار قدری از مواد کتلت را برداشته و به فرم دلخواه در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید.

حالا کتلت‌های سرخ شده را در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و سبزیجات بیارائید.

یادآوری

* می‌توان از سبزیجات معطری مثل چوچاق، گشنیز و ... نیز استفاده کرد.

* این کتلت بدلیل داشتن کینوا دارای فیبرغذایی فراوان می باشد کینوا سرشار از ریبوفلاوین و ویتامین B2 می‌باشد.

* می‌توان بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کرد.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکتلتآشپزباشیطرز تهیه کتلتشور و شیرینکتلت کینوادستور تهیه کتلت کینواروش تهیه کتلت کینواآشپزی با کینوآ تعداد بازديد: 2037 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است