آشپزباشی - نجمه درویش
کینوا را به مدت یک ساعت خیس کنید آنگاه در قابلمه مناسبی به همراه آب روی حرارت قرار دهید.
پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا کینوا بپزد و آب آن کامل کشیده شود، حدوده 15- 20 دقیقه زمان پخت کافی است.
سپس حرارت را خاموش کنید تا کینوا سرد شود.
حالا در ظرف مناسبی سیب زمینی، تخم مرغها، کینوا، اسفناج، پنیرفتا، سبزیجات معطر، سیر و ادویه را بریزید و حدود 5 دقیقه ورز دهید.
اینک مواد کتلت را بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار قدری از مواد کتلت را برداشته و به فرم دلخواه در دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید.
حالا کتلتهای سرخ شده را در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و سبزیجات بیارائید.
یادآوری
* میتوان از سبزیجات معطری مثل چوچاق، گشنیز و ... نیز استفاده کرد.
* این کتلت بدلیل داشتن کینوا دارای فیبرغذایی فراوان می باشد کینوا سرشار از ریبوفلاوین و ویتامین B2 میباشد.
* میتوان بجای سیر تازه از پودر سیر استفاده کرد.