طرز تهیه
ابتدا باید لوبیا سبز را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا بجوشد و کمی نرم شود و بعد داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید تا رنگ لوبیا حفظ شود و بعد داخل یک تابه به همراه کمی روغن و نمک تفت دهید. در این فاصله هویچ را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید داخل قابلمه آب پز کنید و بعد آبکش کنید و به لوبیا سبز را باهم تفت دهید تا یکدست شود و از روی حرارت بردارید.
سیب زمینی ها را نیز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد بشورید تا نشاسته اضافی گرفته شود و بعد به همراه کمی روغن و نمک تفت دهید تا نرم و طلایی شود و بعد داخل دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و بعد به همراه کمی روغن تفت دهید و بعد گوشت و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت پخته و تغییر رنگ دهد.
در ادامه صبر کنید تا همه مواد خنک شود و بعد داخل یک کاسه بریزید و حالا نوبت طعم دهنده می باشد، ادویه ها را به همراه پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال بزنید و کمی زعفران ها آب کرده اضافه کنید تا یکدست شود و بعد تخم مرغ ها را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
برای این که کوکوی قالبی داشته باشید تمام قسمت های قالب را با کره را چرب کنید و از مواد کوکو داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ تنظیم کنید تا وقتی که کوکو طلایی شود(حدود ۲۵ دقیقه) و بعد صبر کنید تا خنک شود و بعد از قالب خارج کنید.
فوت و فن های دستور پخت کوکوی لوبیا سبز قالبی
می توانید مواد را داخل قالب فلزی در تابه نیز سرخ کنید.
حتما همه سبزیجات رو ریز خرد کنید تا کوکو در زمان پخت منسجم تر شود و زیباتر برش بخورد.
ادویه اصلی این کوکوی خوشمزه دارچین و پودر گل سرخ هست که طعم بینظیر و فوق العاده ای به کوکو می دهد ولی باز ادویه مصرفی به سلیقه شما بستگی دارد.
در صورت کافی نبودن انسجام مواد تخم مرغ چهارم اضافه شود.
برای تزئین روی کوکو از گردو، زرشک ، خلال بادام و پسته و هویج کرانچی به دلخواه استفاده کنید.