Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

کوکو قارچ و برنج

کوکو قارچ و برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز (خرد کرده) 1 عدد کوچک

سیر له کرده 1 حبه

فلفل دلمة قرمز (ریز خرد کرده) 1 عدد

برنج  150 گرم

آب مرغ 400 میلی‌لیتر

کره  50 گرم

قارچ خرد کرده 175 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر پارمسان 4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 4 عدد

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن و پیاز را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا سبک و طلایی شود.

آن‌گاه سیر و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس برنج را به همراه آب مرغ و کره بپزید و 20 دقیقه دم کنید.

اینک قارچ را کمی تفت دهید و در ظرف مناسبی مواد فراهم کرده را با نمک، فلفل، پنیر و تخم‌مرغ مخلوط کنید.

اینک هر بار قدری از مواد فراهم کرده را برداشته و در دست فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشکوکوقارچ و برنجکوکو قارچکوکوی برنجطرز تهیه کوکوی قارچ و برنج تعداد بازديد: 1766 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است