آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
باقلا را بپزید، در صافی بریزید و تا آبش برود.
آنگاه آن را پوره کنید.
حالا سبزیجات را تمیز کرده ریز خرد کنید.
سپس در ظرف مناسبی پوره باقلا، سبزیجات، پیاز، سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
بعد تخممرغها را بیفزائید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.
اینک در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
مایه کوکو را در روغن داغ بریزید و حرارت را ملایم کنید.
در تابه را بگذارید تا کوکو بپزد و برشته شود.
آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برشته شود.
اکنون کوکوی باقلا را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.