آشپزباشی - نجمه درویش ملا :
روش تهیه
بادمجان، سیب زمینی، پیاز و سیر را با هم مخلوط کنید. آنگاه تخممرغ، پنیر، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را بیفزائید و آرد را کمکم اضافه و مخلوط کنید تا مایه غلظت مناسبی پیدا کند. سپس بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اینک مایة کوکو را در روغن بریزید. سطح آن را صاف کنید و اجازه دهید کوکو بپزد. سپس آن را زیر و رو کنید تا هر دو طرف کوکو برشته شود.
یادآوری
میتوانید کتلت را با سیبزمینی خام نیز تهیه نمایید.