Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:04

كوكوی دورنگ | طرز تهیه کوکوی دو رنگ

كوكوی دورنگ | طرز تهیه کوکوی دو رنگ

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوکوی دورنگ:

سبزی (تره، اسفناج، گشنیز) 1 كیلوگرم

 

روغن 1 پیمانه

 

تخم مرغ 9 عدد

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك، فلفل و زعفران به میزان لازم

 

زرشك 3 قاشق سوپخوری

 

گردوی خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

سیب زمینی پخته 4 تا 5 عدد

آشپزباشی

 

طرز تهیه کوکوی دو رنگ:

ابتدا سبزی را تمیز كنید و آن را ریز خرد كنید.

حالا دو قاشق روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید، سبزی را در آن تفت دهید و صبر كنید تا سرد شود.

اینك 5 عدد تخم مرغ، بیكینگ‌پودر، نمك، فلفل، زرشك و گردو را همراه با آرد، درون كاسه‌ی مناسبی مخلوط كنید.

اكنون بقیه‌ی روغن را در تابه‌ی مناسب دیگری بریزید و روی اجاق داغ كنید.

بعد مایه‌ی كوكو را در آن بریزید و سطح آن را صاف كنید، درِ تابه را ببندید و صبر كنید تا كوكو نیم‌‌پز شود.

حالا سیب‌زمینی را رنده كنید و 4 عدد تخم‌مرغ را درون آن بشكنید. آن‌گاه نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید و مایه را روی كوكوی سبزی بریزید.

حالا تابه را در طبقه‌ی وسط فر كه آن را از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید، به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید تا كوكو بپزد و برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتآموزش کوکوسبزی کوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیآشپزی تبریزیكوكوی دورنگ تعداد بازديد: 2523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است