آشپزباشی
طرز تهیه کوکوی دو رنگ:
ابتدا سبزی را تمیز كنید و آن را ریز خرد كنید.
حالا دو قاشق روغن در تابهی مناسبی بریزید، سبزی را در آن تفت دهید و صبر كنید تا سرد شود.
اینك 5 عدد تخم مرغ، بیكینگپودر، نمك، فلفل، زرشك و گردو را همراه با آرد، درون كاسهی مناسبی مخلوط كنید.
اكنون بقیهی روغن را در تابهی مناسب دیگری بریزید و روی اجاق داغ كنید.
بعد مایهی كوكو را در آن بریزید و سطح آن را صاف كنید، درِ تابه را ببندید و صبر كنید تا كوكو نیمپز شود.
حالا سیبزمینی را رنده كنید و 4 عدد تخممرغ را درون آن بشكنید. آنگاه نمك، فلفل و زعفران را بیفزائید و مایه را روی كوكوی سبزی بریزید.
حالا تابه را در طبقهی وسط فر كه آن را از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كردهاید، به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید تا كوكو بپزد و برشته شود.