Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعناع

كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعناع

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 عدس قرمز................... 100 گرم یا نصف لیوان

كرفس خردشده ................ 35 گرم

هویج ...............1 عدد متوسط

آب .............. 2 لیوان

خرده‌های وسط نان باگت................. 2 لیوان

گشنیز خشك...............  نصف قاشق چایخوری

پودر زیره ..............  نصف قاشق چایخوری

آرد ساده .............. 2 قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ  .................  1 عدد

جعفری تازه خرد شده ................1 قاشق سوپخوری

روغن ..............  به میزان لازم

 

مواد لازم جهت تهیه سس:

ماست كم چربی .............. نصف لیوان

نعناع تازه ساطوری شده ............. 1 قاشق سوپخوری

سیر له شده  ................ 1 حبه كوچك

آبلیموی تازه ............ 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

عدس، كرفس و هویج را با آب داخل قابلمه كوچكی بریزید و بگذارید با حرارت كم بپزد (درِ ظرف بسته باشد). وقتی مخلوط به طور كامل غلیظ شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. نیمی از خرده‌های نان را اضافه كنید و گشنیز و پودر زیره را به آن بیفزایید. سپس از مخلوط بردارید و به صورت گرد درآورید و در آرد بغلتانید. بعد در سفیده تخم مرغ و در نهایت در مخلوط نیمی دیگر از خرده‌های وسط نان و جعفری خرد شده بغلتانید. كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و در كنار سس ماست و سبزی سرو نمایید.

 

برای تهیه سس ماست و نعناع همه مواد را با هم و به طور كامل مخلوط كنید.

برچسب ها: کتلتکتلت عدسکتلت عدس قرمزطرز تهیه کتلت عدس قرمزسس ماست و نعناطرز تهیه کتلت ماست و نعنا تعداد بازديد: 1811 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است