طرز تهیه :
عدس، كرفس و هویج را با آب داخل قابلمه كوچكی بریزید و بگذارید با حرارت كم بپزد (درِ ظرف بسته باشد). وقتی مخلوط به طور كامل غلیظ شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. نیمی از خردههای نان را اضافه كنید و گشنیز و پودر زیره را به آن بیفزایید. سپس از مخلوط بردارید و به صورت گرد درآورید و در آرد بغلتانید. بعد در سفیده تخم مرغ و در نهایت در مخلوط نیمی دیگر از خردههای وسط نان و جعفری خرد شده بغلتانید. كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و در كنار سس ماست و سبزی سرو نمایید.
برای تهیه سس ماست و نعناع همه مواد را با هم و به طور كامل مخلوط كنید.