Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

كوفته هویج و تره | طرز تهیه انواع کوفته

كوفته هویج و تره | طرز تهیه انواع کوفته

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته هویج با تره:

 گوشت چرخكرده 400 گرم

 

هویج‌ رنده‌كرده 5 عدد متوسط

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

تره‌ خردكرده نصف پیمانه

 

نمك و زردچوبه به میزان لازم

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

آرد نخودچی 4 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس كوفته:

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

سركه یك‌سوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه کوفته هویج با تره: 

در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نمک،  زردچوبه،  گردو و آرد نخودچی را همراه با تخم‌مرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.

بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفته‌ها بیفزائید. حدود نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.

روش تهیه سس كوفته: پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید. اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه  را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.

 

برچسب ها: آموزش کوفتهكوفته هویج و ترهکوفته هویجکوفته با ترهروش تهیه کوفته هویجطرز تهیه کوفته هویجنحوه پخت کوفته تعداد بازديد: 1810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است