روشتهیه
گوشت را در ظرف گودی ریخته و نیمی از ادویهها و نیمی از پیاز داغ را همراه با سیر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید. در صورت نیاز حدود 5 دقیقه گوشت را در غذاساز بریزید و یا با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. برگ بو را هم خرد کرده و به مایه گوشت اضافه کنید. مقداری از مخلوط کره و روغن را داغ کرده و فلفل قرمز ساطوری را داخل آن سریع تفت دهید. بعد شیر، پسته و مابقی ادویهجات را اضافه کرده و روی شعلهی ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد تبخیر شده و به نصف برسد. آن را کنار گذاشته و بقیه پیاز داغ را هم به سس اضافه کنید. ازمایه کوفته، چانههای 150 گرمی برداشته، با دست ورز داده و با دست مرطوب فرم دهید. سپس در آرد غلطانده و به سیخ بکشید و روی کبابپزهای خانگی که شعلهی ملایم دارند، قرار دهید تا مغز پخت شوند. صورت دسترس نبودن کبابپز خانگی، آنها را در مابقی روغن و کره سرخ کنید.
برای تزئین از هویج پخته، شوید، گوجهفرنگی و زیتون سیاه استفاده شود. سس را هم در ظرفی جداگانه کنار کوفتهها قرار داده و مقداری پیازداغ برای تزئین سس استفاده شود.
نکته:
مقدار سیر را به دلخواه میتوانید کمتر کنید.