Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:00

کوفته کباب شیرمال

کوفته کباب شیرمال

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ کرده............................... 250 گرم

ادویه(هل، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، فلفل سیاه، نمک و زیره).........................یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده.................. 4 عدد، سرخ شده

برگ بو....................... 2 عدد

سیرله شده.........................6 حبه

مخلوط کره و روغن مایع...................... 100 گرم از هر کدام

فلفل قرمز تند............................ یک‌دوم عدد، خرد شده

شیر....................... یک‌دوم پیمانه

پسته پودر شده.........................100 گرم

آرد برای غلتاندن کوفته‌ها.......................یک‌دوم پیمانه

زیتون سیاه.......................چند عدد، برای تزئین

گوجه گیلاسی.........................چند عدد، برای تزئین

 

روش‌تهیه

گوشت را در ظرف گودی ریخته و نیمی از ادویه‌ها و نیمی از پیاز داغ را همراه با سیر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید. در صورت نیاز حدود 5 دقیقه گوشت را در غذاساز بریزید و یا با دست ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. برگ بو را هم خرد کرده و به مایه گوشت اضافه کنید. مقداری از مخلوط کره و روغن را داغ کرده و فلفل قرمز ساطوری را داخل آن سریع تفت دهید. بعد شیر، پسته و مابقی ادویه‌جات را اضافه کرده و روی شعله‌ی ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا مواد تبخیر شده و به نصف برسد. آن را کنار گذاشته و بقیه پیاز داغ را هم به سس اضافه کنید. ازمایه کوفته، چانه‌های 150 گرمی برداشته، با دست ورز داده و با دست مرطوب فرم دهید. سپس در آرد غلطانده و به سیخ بکشید و روی کباب‌پزهای خانگی که شعله‌ی ملایم دارند، قرار دهید تا مغز پخت شوند. صورت دسترس نبودن کباب‌پز خانگی، آن‌ها را در مابقی روغن و کره سرخ کنید. 

برای تزئین از هویج پخته، شوید، گوجه‌فرنگی و زیتون سیاه استفاده شود. سس را هم در ظرفی جداگانه کنار کوفته‌ها قرار داده و مقداری پیازداغ برای تزئین سس استفاده شود.

نکته:

مقدار سیر را به دلخواه می‌توانید کمتر کنید.

برچسب ها: کوفتهطرز تهیه کوفتهغذای سنتیکوفته کباب شیرمال تعداد بازديد: 458 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است