آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان
طرز تهیه دلمه به:
به را بشوئید، دایرهای از سر آن بردارید و داخلش را خالی كنید. آنگاه آبلیمو را به دیواره داخلی به بمالید تا به، سیاه نشود!
لپه و برنج را جداگانه بخیسانید و بپزید و آبكش كنید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و پیاز و گوشت را در آن تفت دهید. سپس نمك، فلفل، قیسی و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون داخل بهها را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید و دلمه به را در ظرف چربكرده نسوزی قرار دهید. اینك آب جوش، آبلیمو و شكر را مخلوط كنید و همراه با آلو روی دلمه بریزید. حالا دلمه را در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.