Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:06

کوفته مرغ

کوفته مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4-6 نفر

نان باگت  200 گرم

شیر 1 پیمانه

سینه مرغ چرخکرده 500 گرم

نمک  و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 2 حبه

خامه یک چهارم پیمانه

جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری

مغز گردو به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

پانکو به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

نان باگت را در شیر بخیسانید. آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل، سیر، خامه، جوز هندی و نان خیسانده در شیر را که فشرده کرده‌اید در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید تا به خوبی مخلوط شود.

حالا هر بار به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و مغز گردو را وسط آن قرار دهید و کوفته را به شکل کیوی درآورید .

در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی مناسبی بچینید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس تخم‌مرغ را با زعفران و نمک مخلوط کنید و کوفته‌ها را به تخم‌مرغ همزده آغشته کنید و در پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

یادآوری: منظور از پانکو، آرد سوخاری دانه درشت است.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشکوفته مرغانواع غذا با مرغانواع کوفته و دلمهطرز تهیه کوفته مرغمواد لازم برای تهیه کوفته مرغ تعداد بازديد: 1708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است