آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نان باگت را در شیر بخیسانید. آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل، سیر، خامه، جوز هندی و نان خیسانده در شیر را که فشرده کردهاید در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید تا به خوبی مخلوط شود.
حالا هر بار به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته و مغز گردو را وسط آن قرار دهید و کوفته را به شکل کیوی درآورید .
در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی مناسبی بچینید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس تخممرغ را با زعفران و نمک مخلوط کنید و کوفتهها را به تخممرغ همزده آغشته کنید و در پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری: منظور از پانکو، آرد سوخاری دانه درشت است.