Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

دلمه گوجه با پاستا

دلمه گوجه با پاستا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوجه‌فرنگي سفت......................5 عدد بزرگ

پاستاي فرمي كوچك..................50 گرم،‌ پخته

جعفري، شويد، گشنيز....................... يك و نيم پيمانه،‌خرد شده

پيازچه...................4 بوته، حلقه‌اي خرد شده

روغن زيتون.....................6 قاشق غذاخوري

پنير رنده شده (پنير موزارلا) دالیا..................صد گرم

زيتون بدون هسته.....................  12 عدد

نمك، فلفل....................به ميزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا در گوجه‌فرنگي‌ها را خالي كنيد و آن‌ها را كنار بگذاريد سپس ماكاروني پخته شده را به همراه در گوجه‌فرنگي‌هاي له شده،‌ سبزي خرد شده، پيازچه، روغن زيتون، 8 عدد زيتون خرد شده و نمك و فلفل كاملاً با هم مخلوط كنيد و در گوجه‌فرنگي‌هاي را با مواد فوق پر كنيد و گوجه‌ها را در ظرفي گود قرار دهيد و ظرف را با درپوش به مدت 10ـ 6 دقيقه با قدرت 100درصد حداكثر بالا در مايكروويو قرار دهيد سپس ظرف را بيرون آوريد و روي گوجه‌فرنگي‌ها را با پنير پيتزا پر كنيد و زيتون‌هاي باقيمانده را از وسط نصف كنيد و روي آن قرار دهيد و مجدداً ظرف آن به مدت 5ـ3 دقيقه با كليد گريل روي سه پايه بلند فلزي بدون درپوش قرار دهيد.

برچسب ها: دلمهطرز تهیه دلمهروغن زیتوندلمه گوجهپنير موزارلادلمه پاستا تعداد بازديد: 215 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است