روشتهیه
برنج را با کمی آب، زردچوبه و نمک بپزید. گوشت، سبزی، برنج پخته، لپه، نمک، فلفل و کمی گرد غوره را مخلوط کنید، تخممرغ را اضافه کرده و ورز دهید. پیازداغ را همراه با زردچوبه و رب تفت دهید و آب و نمک و فلفل افزوده و جوش بیاورید. از مایه کوفته به اندازه نارنگی بردارید (دست خود را در آب خیس کنید تا راحت کوفتهها را درست کنید) و وسط آن پیازداغ، گرد غوره و غوره بگذارید و در دست گرد کرده و یکییکی در آب کوفته بیندازید، درِ قابلمه را باز بگذارید تا کوفته خود را بگیرد، سپس بقیه غورهها و آبغوره را افزوده و مزه آن را اندازه کنید، اواخر پخت درِ قابلمه را ببندید و بعد از پخت کوفتهها را در ظرف مناسب سرو بریزید.
نکته: در فصلهایی از سال که غوره تازه در دسترس نیست میتوانید از غوره غوره یا غوره یخزده استفاده کنید.