تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
گوشت را سه بار چرخ كنید و در كاسه مناسبی بریزید. نعنا، آرد نخودچی، تخممرغ، ترخون، پیاز، زیره، تخم گشنیز، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و خوب ورز دهید تا مخلوط شود و چسبندگی لازم را پیدا كند.
آنگاه در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس هر بار به اندازه یك گردو، از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل كوفته درآورید. حالا كوفتهها را در روغن سرخ كنید و آنها را در سس گوجهفرنگی قرار دهید.
اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی: پوره گوجهفرنگی را در ظرف نسوزی بریزید و فلفل دلمهای، پیاز سرخكرده، آبلیمو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.