طرز تهیه :
ابتدا پایههای قارچ را جدا كنید. بعد داخل قارچها را كمی خالی نمائید و كنار بگذارید. آنگاه در كاسهی مناسبی، سیبزمینی، پایههای قارچ رنده كرده، خامه، ساقهی پیازچه، كره، نمك و فلفل را مخلوط كنید. حالا داخل قارچها را با مواد آماده پر نمائید و روی آن كمی پنیر بریزید. اكنون قارچها را درون ظرف نسوزی بچینید و آب سبزی را به آن بیفزائید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اكنون دلمهها را درون ظرف مناسبی بچینید و با پیازچه تزئین كنید.