Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

دلمه‌ی قارچ با سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر:

قارچ درشت  ..........   8 عدد

سیب‌زمینی پخته و رنده‌كرده   ........  225 گرم

خامه   .......... 2 قاشق سوپخوری

ساقه‌ی پیازچه‌ی خردكرده   .............  2 قاشق سوپخوری

كره‌ی نرم شده   ............  25 گرم

نمك و فلفل ..............    به میزان لازم

پنیر موزارلا  .........   50 گرم

قرص سبزی حل‌كرده در آب   ..........  150 میلی‌لیتر

پیازچه برای تزئین   ..........  به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پایه‌های قارچ را جدا كنید. بعد داخل قارچ‌ها را كمی خالی نمائید و كنار بگذارید. آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی، سیب‌زمینی، پایه‌های قارچ رنده كرده، خامه، ساقه‌ی پیازچه، كره، نمك و فلفل را مخلوط كنید. حالا داخل قارچ‌ها را با مواد آماده پر نمائید‌ و روی آن كمی پنیر بریزید. اكنون قارچ‌ها را درون ظرف نسوزی بچینید و آب سبزی را به آن بیفزائید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اكنون دلمه‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و با پیازچه تزئین كنید.

برچسب ها: دلمهدلمه قارچطرز تهیه دلمه قارچدلمه قارچ و سیب زمینیدلمه قارچ بدون فردلمه قارچ با گوشت چرخکردهدلمه قارچ با مرغ و سیب زمینیدلمه قارچ با پنیردلمه قارچ در مایکروفر تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است