آشپزباشی
طرز تهیه دلمه میوه:
ابتدا گوشت را ریز خرد كنید. در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، گوشت و پیاز را در آن تفت دهید، به میزان لازم آب بریزید و آن را بپزید.
رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و شعله را خاموش كنید.
برنج را- كه از قبل خیساندهاید- با قدری آب بجوشانید تا كمی نرم شود.
بعد آن را در صافی بریزید و با مایهی گوشتی مخلوط سازید و شكر و آبلیمو را بیفزائید.
حالا برش كوچكی از روی میوه بردارید و داخل آنها را خالی كنید.
سپس آنها را با مواد فراهمكرده پر كنید، و بریدههای جدا كرده را در جای خود قرار دهید.
اینك میوهی پركرده را در تابهی مناسبی بچینید، 1 پیمانه آب، قدری آبلیمو، دو قاشق شكر و قدری روغن را مخلوط كنید و روی آنها بریزید.
اكنون تابه را روی اجاق قرار دهید تا دلمه، با حرارت ملایم بپزد. حالا دلمه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.