آشپزباشی
طرز تهیه کوفته هویج:
گوشت، پیاز و هویج را، در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد كاملاً نرم و مخلوط شود. آنگاه آرد نخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را، همراه با قدری آب بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط، چسبندگی لازم را پیدا كند.
در این هنگام، نمك غذا را بچشید. سپس در تابه مناسبی روغن بریزید. اكنون، هر بار به اندازه دو قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در روغن سرخ كنید تا طلائیرنگ شود. اینك كوفته ها را در قابلمه مناسبی بچینید، و مخلوط شیره و سركه را روی آن بریزید، درِ قابلمه را بگذارید، و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد و آبش كشیده شود. حالا كوفتهها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.