آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
طرز تهیه کوفته قلقلی با پودر انار:
در كاسهی مناسبی، سیبزمینی، ذرت، فلفلدلمهای، گشنیز، زعفران، نمك و فلفل را مخلوطكنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
حالا هر بار از مواد فراهمكرده قدری بردارید و در دست به شكل گلوله در آورید.
بعد با انگشت در آنها شكافی ایجاد كنید و مقداری از پودر انار در آن بریزید و دوباره به آن شكل دهید.
سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.
یادآوری: اگر مایهی بهدستآمده شل بود، كمی از آرد سوخاری را به آن بیفزائید.