آشپزباشی – معصومه عیوضی
طرز تهیه کوفته گردو با انار
برنج، لوبیا و سویا را 2 تا 3 ساعت در كاسههای جداگانه بخیسانید. آنگاه برنج و لوبیا را جداگانه بپزید و اندكی نمك به آن بیفزائید. حالا لوبیا و سویا را چرخ كنید و همراه با برنج، سبزی، گردو، نمك، زردچوبه، فلفل و زیره در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایه كوفته منسجم و چسبنده شود.
اینك هر بار به اندازه نارنگی از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس حفرهای در آن ایجاد كنید و چند دانه انار درون آن بریزید و دوباره كوفته را جمع كنید. آنگاه كوفتهها را در سس كوفته در حال جوشیدن بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.
روش تهیه سس كوفته: روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس آرد را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال زعفران و آب را اضافه كنید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود.