آشپزباشی
طرز تهیه دلمه برگ با باقلا سبز:
در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید. گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و آن را اندكی سرخ كنید، آنگاه پیازداغ و سبزی را اضافه و مخلوط نمائید و تفت دهید. اینك شعله را خاموش كنید. برنج از قبل خیسانده و باقلا را بیفزائید. همچنین زعفران و ماست را اضافه كنید.
حالا هر بار قدری از مایه را درون برگ بپیچید و در قابلمه مناسبی- كه كف آن را با برگ پوشاندهاید- بچینید، و بشقاب مناسبی روی دلمهها قرار دهید و جسم سنگینی روی آن بگذارید، تا دلمهها باز نشوند. سپس دو پیمانه آب، روی دلمه بریزید و با حرارت متوسط بپزید.
در اواسط پخت، قدری روغن یا كره، روی دلمهها بگذارید و صبر كنید تا كاملاً آب آن كشیده و پخته شود. حالا آن را در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.