Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

دلمه برگ با باقلا سبز | طرز تهیه انواع دلمه

دلمه برگ با باقلا سبز | طرز تهیه انواع دلمه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ با باقلا سبز

روغن به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

سبزی دلمه خردكرده 500 گرم شامل

 

(تره، شوید، گشنیز، پیازچه، ترخون، مرزه و نعنا)

 

برنج 1/5 پیمانه

 

باقلا سبز خلال كرده 400 گرم

 

زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ماست ترش 3 تا 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه دلمه برگ با باقلا سبز:

در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید. گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و آن را اندكی سرخ كنید، آن‌گاه پیازداغ و سبزی را اضافه و مخلوط نمائید و تفت دهید. اینك شعله را خاموش كنید. برنج از قبل خیسانده و باقلا را بیفزائید. همچنین زعفران و ماست را اضافه كنید.

حالا هر بار قدری از مایه را درون برگ بپیچید و در قابلمه مناسبی- كه كف آن را با برگ پوشانده‌اید- بچینید، و بشقاب مناسبی روی دلمه‌ها قرار دهید و جسم سنگینی روی آن بگذارید، تا دلمه‌ها باز نشوند. سپس دو پیمانه آب، روی دلمه بریزید و با حرارت متوسط بپزید.

در اواسط پخت، قدری روغن یا كره، روی دلمه‌ها بگذارید و صبر كنید تا كاملاً آب آن كشیده و پخته شود. حالا آن را در ظرف مناسبی بچینید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیدلمهباقلا سبزروش تهیه دلمه برگدلمه برگآشپزباشیدلمه برگ با باقلا سبزدلمه با باقلا سبز تعداد بازديد: 11837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است