Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

کوفته بلغور با ماست چکیده

کوفته بلغور با ماست چکیده

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بلغور مخصوص کوفته ........................1 پیمانه

آرد سمولینا ................یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ.....................1 عدد

رب گوجه‌فرنگی....................1 قاشق سوپ‌خوری

نمک، نعناع و فلفل قرمز ترکیه‌ای.................. به مقدار دلخواه

تخم‌مرغ برای غلتاندن کوفته‌ها.....................2 عدد

روغن مایع برای سرخ‌کردن................. 1 پیمانه

 

مواد برای تزیین روی کوفته‌ها

گوشت چرخ‌کرده .......................200 گرم

پیاز، ریز خردشده .................1 عدد

نمک، فلفل و پول‌بیبر...................... به مقدار دلخواه

جعفری ریزشده..................... 3-4 شاخه

مواد میانی

ماست چکیده.................. 200 گرم

سیر له‌شده.................. 1 حبه

روش‌تهیه

ابتدا بلغور را با کمی آب بپزید، سپس به آن آرد سمولینا اضافه کنید و بعد تخم‌مرغ، رب گوجه، نمک و ادویه‌ها را افزوده و ورز دهید، پس از ورزدادن نیم ساعت استراحت دهید.

برای تهیه مواد تزیین روی کوفته‌ها، گوشت را تفت دهید، پس از این که رنگ آن تغییر کرد پیاز را افزوده و مجدداً تفت دهید، در آخر با نمک و ادویه‌ها طعم‌دار کرده و از روی حرارت بردارید، جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید. از مخلوط بلغور گلوله‌هایی به اندازه لیمو جدا کرده و با دست گرد کنید و ابتدا در تخم‌مرغ غلتانده و سپس در روغن داغ سرخ نمایید، سپس با دستمال آشپزخانه روغن اضافی آن‌ها را گرفته و کنار بگذرید. ماست و سیر را در ظرفی مخلوط کنید. نیمی از کوفته‌های سرخ‌شده را در ظرف سرو بچینید، روی کوفته‌ها به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مخلوط ماست و سیر بگذارید، با نیم دیگر روی کوفته‌ها را بپوشانید، سپس با مخلوط گوشت چرخ‌کرده و جعفری کوفته‌ها را تزیین کرده و سرو نمایید.

برچسب ها: کوفتهطرز تهیه کوفتهکوفته بلغورکوفته بلغور با ماست چکیده تعداد بازديد: 428 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است