آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روشتهیه
ابتدا گوشت، سبزي، نمك، فلفل، زردچوبه، زيره و ادويه را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد. دستگاه را روشن و صبر كنيد تا مايهي كوفته كاملاً نرم و يكدست شود.
حالا نيمي از برنج را به مايه بيفزائيد و دوباره دستگاه را روشن كنيد. سپس مواد فراهمشده را در كاسهي مناسبي بريزيد، بقيهي برنج و باقلا را اضافهنمائيد و خوب ورز دهيد، اگر مايه چسبندگي نداشت، تخممرغ را بيفزائيد تا چسبندگي لازم را پيداكند. اينك در قابلمهي بزرگي، روغن و پياز را قدري تفت دهيد.
زردچوبه را اضافهكنيد و پس از 1 دقيقه تفت دادن، آب را بيفزائيد و صبر كنيد تا به جوش آيد. اكنون از مواد فراهم شده، گلولههائي به اندازهي يك گردو برداريد، در وسط آنها تخم بلدرچين قراردهيد و با دست، آنها را شكل دهيد و گرد كنيد آنگاه در سس جوشان بيندازيد، به گونهاي كه كوفتهها رويهم قرار نگيرند. حالا به سس كوفته، نمك و فلفل
اضافه كنيد و با حرارت ملايم، آن را بپزيد. اكنون كوفته را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد.
خواص تخم بلدرچين
تخم بلدرچين به دليل دارا بودن مواد مغذي فراوان در درمان كمخوني، سل، كاهش استرس و همچنين بعد از اعمال جراحي بخصوص پس از زايمان، بسيار مفيد است. جالب است بدانيد ميزان آهن موجود در تخم اين پرنده بيشتر از تخممرغ است.