روشتهیه
پاستا را با آب و نمک بپزید. سر 4 عدد از گوجهفرنگیها را بردارید و داخل آن را خالی کنید. تخم گوجهفرنگیها را دور بریزید. 1 عدد گوجهفرنگی اضافه را پوست گرفته و همراه با داخل گوجهفرنگیها خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ را نیز نگینی خرد کرده و همراه با پیاز سرخ کنید و ادویه و نمک بزنید. گوجهفرنگی، لوبیا و نخودسبز را اضافه کنید و بعد از جمع شدن آب غذا، پاستا را اضافه کنید و هم بزنید و داخل گوجهفرنگیها را پر کنید و در بخارپز بگذارید. بعد از 15 تا 20 دقیقه غذا را سرو کنید.