آشپزباشی- سرور چاووشی
كدوها را از طول نصف كنید و گوشته آن را درآورید تا توخالی شوند و بعد در آب جوش بپزید تا قدری نرم شوند. آنگاه پنیر، فلفل دلمهای، شوید، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. روی كدوها مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید و داخلشان را با مواد فراهم كرده، پر كنید.
حالا كدوهای پركرده را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مواد میانی آن بپزد و رویش طلائی رنگ شود.
یادآوری: مراقب باشید كه كدوها هنگام پختن خیلی نرم نشوند تا دلمه شكل زیبائی داشته باشد.