گروه آشپزی
طرز تهیه دلمه پیاز صدفی:
ابتدا قابلمه مناسبی را تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه پوست پیاز را بگیرید و انتهای آن را ببرید. سپس از سر پیاز تا وسطش شكافی ایجاد كنید و آنها را همراه با 2 قاشق سوپخوری نمك در آب جوش بریزید تا پیاز نرم شود.
حالا پیاز را از آب جوش درآورید و همینكه سرد شد، لایههایش را از هم جدا كنید و كنار بگذارید. اكنون گوشت، كره، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس سبزی دلمه را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اینك لپه و برنج را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر لایه پیاز یك قاشق از مخلوط فراهم كرده بریزید و پیاز را رول كنید. دلمههای پیاز را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و مخلوط آب گوشت و زعفران را رویش بریزید. آنگاه دلمه پیاز را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد بپزید.