آشپزباشی- ایران کوهستانی
طرز تهیه دلمه کاهو:
نیمی از روغن را در تابه بریزید. و روی اجاق بگذارید پیازچه، فلفلهای دلمهای و قارچ را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. اینك برنج و آبلیمو را هم بیفزائید و مخلوط كنید. سپس یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده روی هر برگ كاهو بریزید و به شكل بقچه یا رول بپیچید.
دلمههای كاهو را كنار هم و بدون فاصله، در قابلمه مناسبی بچینید و رویش بشقابی بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا دلمهها باز نشوند! اكنون آب و باقیمانده روغن را روی دلمه بریزید و به مدت تقریبی30 دقیقه بپزید. حالا دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.