آشپزباشی- سرور چاووشی
طرز تهیه دلمه نان:
تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید و نیمی از كره را در آن آب كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگش تغییر كند. سپس نخودفرنگی، هویج، گوجهفرنگی، نمك، رازیانه و آبجوش را اضافه كنید و بگذارید مواد بپزد و آبش كشیده شود.
اینك دایره كوچكی از روی نانها بردارید و داخلشان را خالی كنید. آنگاه نانها را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید. حالا باقیمانده كره را آب كنید و نعنا را در آن تفت دهید. نعنا را روی مواد داخل نان، بریزید و تكه بریده نانها را در جای خود بگذارید. اكنون نانهای پركرده را در سینی شیرینیپزی قرار دهید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم سازید و بلافاصله میل كنید.
یادآوری: رازیانه را میتوانید از عطاریها تهیه نمائید.