Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

ادویه مرغ

ادویه مرغ

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر تخم گشنیز 10 قاشق سوپخوری

 

هل سبز 5 عدد

 

زیره‌ی سبز آسیاب كرده 4  قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل سیاه  1قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 5 قاشق سوپخوری

 

پودر پیاز 3 قاشق سوپخوری

 

پودر سیر 2  قاشق سوپخوری

 

دارچین  3 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل 2 قاشق سوپخوری

 

نمك دریا  1 قاشق چایخوری

 

نمك آشپزخانه 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیــان

 

تخم گشنیز را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، یك دقیقه تفت دهید. آن‌گاه هل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. مراقب باشید كه ادویه‌ها نسوزد! همینكه تخم گشنیز و هل خنك شد، آن را آسیاب كنید و با ادویه‌های دیگر، مخلوط نمائید.

ادویه را در شیشه‌ دردار نگه دارید.

 

برچسب ها: ادویه مرغادویه برای مرغادویهانواع ادویهطرز تهیه ادویه مرغمواد اولیه ادویه تعداد بازديد: 4076 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ادویه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است