تحریریه ماهنامه آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
ابتدا در تابهی مناسبی، ادویههای دانهای را بریزید و آن را روی اجاق برشته كنید. آنگاه آن را خنك كنید و در آسیاب پودر نمائید.
در كاسهی دستگاه غذاساز، فلفل سبز، قرمز، زنجفیل، سیر و زردچوبه را بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد له شود.
حالا سركه را بیفزائید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
سپس روغن، ادویههای پودر كرده، نمك و فلفل سفید را اضافه نمائید و 15 دقیقهی دیگر بجوشانید.
پس از سردشدن، در شیشههای استریل بریزید و درِ آن را ببندید.
یادآوری 1: این رب را میتوان به مدت یك ماه در یخچال یا سه ماه در فریز نگهداری كرد.
یادآوری 2: این رب مخصوص غذاهائی است كه در آن از كاری استفاده میشود.